​Lønbehandling på Sjælland

Lønbehandling kan være en stor og til tider uoverskuelig opgave for en virksomhed. Samtidig udgør lønbehandlingen en af hjørnestene i de fleste virksomheder; modtager medarbejderne ikke lønnen rettidigt, eller er den forkert beregnet, kan der nemt opstå murren i krogene. Det er naturligvis lige så vitalt for virksomheden, at de ikke afregner for meget. Kort sagt, hvis en virksomhed skal opfattes som professionel, så skal de kunne finde ud af at afregne lønnen korrekt og til tiden.

På trods af vigtigheden, er det for mange virksomhedsejere ikke en spidskompetence. Derfor tilbyder Janne H Consult professionel lønassistance for små og mellemstore virksomheder på Sjælland.

Pålidelig assistance ved lønbehandling

Vi er lønpartner med Bluegarden, hvilket giver os mulighed for at tilbyde lønbehandling med administration af lønsedler samt bogføring til fordelagtige priser.

Med lønbehandling sørger vi for indberetning, bogføring og afstemning af løn. Dette betyder, at al løn bogføres korrekt, og at alle medarbejdere får løn udbetalt til tiden.

Få alle aspekter vedrørende løn til at køre på skinner, og lad Janne H Consult stå for lønbehandlingen i din virksomhed – det er nemlig vores spidskompetence.

Modtag et uforpligtende tilbud på lønbehandling på Sjælland

Vores priser er ganske rimelige, og vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på lønbehandling. ​Du er velkommen til at kontakte os på telefon 58 26 12 04. Vi kan så tage en snak om, hvilken assistance, der vil fungere bedst for jeres virksomhed. Foretrækker du at skrive, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular, som du finder her på siden. Vi vender tilbage hurtigst muligt med svar på din forespørgsel og tager også gerne en uforpligtende snak om dine aktuelle behov for en professionel lønbehandling.