Bilagshåndtering og bogføring på Sjælland

Har du brug for hjælp til bogføring eller til at håndtere mængden af bilag? Så kan du med fordel anvende et eksternt bogholderi. Janne H Consult er din personlige og professionelle samarbejdspartner, og vi står klar til at løfte alle former for bogføringsopgaver på hele Sjælland.

Skab tryghed og ro med ekstern bogføring og bilagshåndtering

Vi ved, hvor vigtigt det er for en virksomhed at have styr og orden på regnskab, bilag og bogholderi. Derfor gør vi os umage i alle henseender, og vi går engageret ind til enhver opgave – stor som lille.

Uanset branche eller størrelse af virksomhed kan vi hjælpe med alle opgaver relateret til bogføring. Vi har især specialiseret os i bogføring for små og mellemstore virksomheder, hvor vi gør brug af det professionelle online bogføringsredskab, eBinder. På eBinder er alle bilag tilgængelige for både dig som kunde og os, hvilket skaber en gennemsigtighed i arbejdet.

Undgå ærgrelser og de øgede omkostninger, der kan opstå hvis man ikke får indberettet eller betalt regningerne til tiden. Med andre ord; få Janne H Consult, til at varetage din bogføring og få fuld gennemsigtighed og en professionel bogføring uden halve løsninger. Vores timepris er rimelig, og ved at medvirke til, at du får større kendskab til udgifter i den kommende periode, kan vi medvirke til en sundere økonomi i din virksomhed.

Vil du vide mere?

Har du brug for yderligere information om vores service inden for bogføring? Så er du velkommen til en uforpligtende snak om fast timepris, afdækning af dine behov, anslået timeforbrug m.m.

Ring på telefon 58 26 12 04 eller skriv en mail til janne@jannehconsult.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar hurtigst muligt.